Verloskundige Zoeterwoude | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Zoeterwoude

Verloskundige in Zoeterwoude gezocht?

LIVA de geboortezorg expert is een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude. Wil je graag zwanger worden? Ben je al zwanger en ben je op zoek naar advies en begeleiding voor tijdens je zwangerschap? Of ben je net bevallen en ben je op zoek naar begeleiding in het kraambed? Voor al deze gevallen en meer staan onze verloskundigen in Zoeterwoude voor je klaar. Wij begeleiden namelijk ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Onze verloskundigen in Zoeterwoude zijn professioneel en betrouwbaar. Ze houden van hun werk en die passie zie je bij hen terug. Door samen met jou te werken met de kracht die jij zelf bezit wordt er gewerkt aan een veilig begin van het leven van jouw dochtertje of zoontje. Ben je benieuwd naar wat onze verloskundigenpraktijk te Zoeterwoude voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 071-5622264.

Wat kan een verloskundige in Zoeterwoude voor je doen?

LIVA de geboortezorg expert biedt een complete dienstverlening op het gebied van verloskunde. Bij onze verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude kunt u terecht voor complete zorg, zowel voor, tijdens als na je zwangerschap. Vooraf kunnen we bijvoorbeeld je kinderwens met je doornemen en je daar consult over bieden. De periode voor de bevruchting is belangrijk en wij kunnen je daar op voorbereiden, voor een gezond zwangerschap. Tijdens je zwangerschap kunnen onze verloskundigen in Zoeterwoude controles en onderzoeken verrichten, echo’s maken en je adviseren over bijvoorbeeld je eetpatroon. Na je bevalling kunnen we je ook kraamzorg aanbieden. Een verloskundige te Zoeterwoude kan je dan voor zeven dagen bijstaan, of langer als dat nodig blijkt.

Over verloskundigenpraktijk LIVA

Verloskundigenpraktijk LIVA heeft vestigingen op meerdere locaties. Naast een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude hebben we ook praktijken in Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg en Valkenburg (Zuid-Holland). Al onze verloskundigen in Zoeterwoude staan geregistreerd in het door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) opgestelde kwaliteitsregister, om zo de kwaliteit van onze zorg te waarborgen

Meer weten?

Ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude en ben je geïnteresseerd in onze zorg? Bel dan eens naar 071-5622264 om meer informatie aan te vragen of om een afspraak met een van onze verloskundigen in Zoeterwoude in te plannen. Bellen kan op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur. Contact opnemen door een e-mail te sturen is ook mogelijk.

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling