babymassage cursus
Video Aspect Ratio: 4:1

Babymassage

Hoe zou het voor jou zijn als?


  • Je weet wat jij kan doen als jouw baby (veel) huilt 
  • Je weet wat jij kan doen als jouw baby krampjes heeft
  • Jij en jouw baby meer quality time samen hebben 
  • Jouw baby ontspannen is en jij dus ook
  • Jouw baby beter slaapt 
  • Jij signalen van jouw baby herkent en weet wat je kan doen

Dit is mogelijk als jij de LIVA spa babymassage cursus volgt.

In 4 bijeenkomsten van 1,5 uur leer jij de volledige kunst van babymassage waardoor jij dit ten alle tijden zelf thuis kan toepassen. Elke bijeenkomst bestaat uit het leren van babymassage. Per bijeenkomst wordt er daarnaast een onderwerp uitgelicht die jou en jouw baby gaan helpen om te ontspannen en slapen. 

Je leest ze hieronder.

Bijeenkomst 1 : 6 zintuigen

Wat kan je baby dan allemaal zien, horen, proeven, ruiken en voelen na de geboorte, en wanneer beginnen de zintuigen zich meer te ontwikkelen? Je leert wat jouw baby al wel kan en wat nog niet, zodat jij dit kan herkennen en weet hoe hierop in te spelen. 

bijeenkomst 2 : buikkrampjes & obstipatie

Krampjes bij de baby kan heel frusterend zijn. Niet alleen voor jouw baby is het moeilijk om met deze krampjes om te gaan, voor jou kan het net zo lastig zijn om uit te vinden waar het door komt. Voor allebei dus een moeilijk moment. In deze bijeenkomst leer jij hoe krampjes te herkennen en hoe dit op te lossen.

bijeenkomst 3 : huilgedrag & troosten

Wanneer je niet weet waarom je baby huilt, is het lastig om de oorzaak aan te pakken. Je wilt je de baby het liefst zo goed mogelijk troosten zodat hij/zij zich prettig voelt en jij ook kan slapen. Maar hoe doe je dit het beste?

bijeenkomst 4 : voorkeurshouding 

Door een voorkeurshouding kan er afplatting van het hoofdje van jouw baby ontstaan. Ook kan daardoor de motorische ontwikkeling vertraagd raken. Hoe herken jij een voorkeurshouding en hoe help jij jouw baby hier van af. 

Aan het einde van de babymassage cursus heb je dit bereikt

  • Jouw baby slaapt beter
  • Jouw baby en jij zijn ontspannen
  • Jij kan jouw baby snel helpen om van zijn/haar buikkrampjes af te komen

vrouwencoach

Babymassage cursus
€195,00  


Investeer nu in meer rust, slaap en quality time met jouw baby. In 4 bijeenkomsten in een periode van 5 weken leer jij alles wat jij moet weten over babymassage en pas jij het aan het einde van de cursus met gemak toe. 
vrouwencoaching

Introductieles

€48,00

Wil jij eerst ontdekken of babymassage iets is voor jou en jouw baby? 

Tijdens deze les maak jij laagdrempelig kennis met babymassage. Je kiest daarna zelf of je door wil stromen naar de cursus of niet. 

Wat jij kan ervaren:

Afgelopen week heb ik met mijn zoontje van drie maanden de baby massage van Leonie gevolgd. Mijn zoontje slaapt weinig overdag, dus wat extra ontspanning overdag is voor hem geen overbodige luxe. Nou en ontspannen deed hij..! Zo heerlijk om dit te zien en qualitytime te creëren voor/met je kostbaarste bezit, je baby.  

Ikzelf vind het fijn dat ik nu handvatten heb waardoor ik de massage (en soms maar delen hiervan) uit kan voeren op momenten die voor ons uit komen, zodat ik mijn zoontje kan helpen ontspannen waar nodig. Zo gebruik ik de gezichtsmassage als bedtijd-ritueel. 

Ohja en… zijn buikje werd ook lekker ontspannen, want na massage hiervan heeft hij direct een ‘grote boodschap’ gedaan. Een beloning voor je massage, zoals Leonie zei. 

Lidewij

Meet Leonie!

Ik ben babymassage gaan doen omdat.. 

Aankomende Data:

Na het aanschaffen van de cursus neemt onze babymassage expert Leonie per mail contact met jou op en kan jij aangeven in welke groep jij graag wil deelnemen. Heb jij vooraf een vraag? Mail dan naar spa@livageboortezorg.nl


Introductieles (eenmalig):

Donderdag 14 september   09.30-11.00 uur   Rijnsburg (nog 3 plekken)

Zaterdag 23 september   09.30-11.00 uur Rijnsburg 

(Indien gewenst is het mogelijk hierna door te stromen naar de workshop)


Babymassage gehele workshop (totaal 4 lessen):

Les 1   Zaterdag 30-09   09.30-11.00 uur   Rijnsburg

Les 2   Zaterdag 07-10   09.30-11.00 uur   Rijnsburg

pauze/oefenweek

Les 3   Zaterdag 21-10  09.30-11.00 uur   Rijnsburg

   Les 4   Zaterdag 28-10   09.30-11.00 uur  Rijnsburg   Veelgestelde vragen babymassage

Hoe oud moet mijn baby zijn voor de babymassage?

Jouw baby moet minimaal 6 weken oud zijn

Tot wanneer kan ik de massage bij mijn baby doen?

Tot jouw baby gaat kruipen kan jij deelnemen aan de babymassagecursus. De eerder geleerde babymassagetechnieken toepassen op jouw baby, kan altijd.

Mag ik samen komen met mijn partner?

Nee. De cursus is voor een ouder/verzorger i.v.m de rust en aandacht die er nodig is. Indien jij een privécursus wenst samen met jouw partner, neem dan contact met ons op.

Deze babymassagecursus gaat jou...