Verloskundige Wassenaar | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Wassenaar

Verloskundige in Wassenaar gezocht?

Zou je graag zorg en begeleiding krijgen op het gebied van zwangerschap en ben je daarom op zoek naar een verloskundige in Wassenaar? Verloskundigenpraktijk LIVA biedt complete zorg omtrent zwangerschappen. Onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar begeleidt al vele jaren vrouwen die de wens hebben om zwanger te worden, vrouwen die al in verwachting zijn en vrouwen die net van hun kindje bevallen zijn. Met onze werkwijze stellen we jouw eigen kracht centraal en proberen we deze uit je te putten. We zijn zeer professioneel en betrouwbaar, maar hebben ook veel passie voor ons werk. In onze praktijk zal de verloskundige in Wassenaar samen met jou, als het ware in teamverband, zorgen voor een veilig begin van een nieuw leven. Bel gerust eens naar 071-5622264 als je meer wilt weten!

Hoe kan een verloskundige in Wassenaar jou zorg bieden?

Onze verloskundigen in Wassenaar kunnen jou in alle fases van je zwangerschap begeleiden. Verloskundigenpraktijk LIVA biedt namelijk complete zorg aan, wat betekent dat je voor alle diensten omtrent verloskunde bij ons terecht kunt. Zitten jij en je partner met een kinderwens? Dan zorgen wij ervoor dat je daar goed voorbereid aan kunt beginnen. Tijdens de zwangerschap zelf kunnen we diverse controles, onderzoeken en echo’s voor je uitvoeren in onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar. Ook voorzien we je graag van advies. Verder kunnen we het verloop van de bevalling met je doornemen. De eerste zeven dagen (of meer indien nodig) staan onze verloskundigen in Wassenaar ook voor je klaar voor zorg in de kraamweek.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk Liva staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister dat door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is opgesteld. Met dat register beoogt de KNOV kwaliteitseisen te hanteren voor verloskundigen in Nederland. Doordat onze verloskundigen in Wassenaar daar staan ingeschreven, voldoen zij aan die criteria. Kwaliteit van de zorg is voor onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar zeer belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om je deze te kunnen verzekeren.

Contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk te Wassenaar!

Wil je meer weten over onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar of een afspraak inplannen? Dan kun je op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur bellen naar 071-5622264. Een e-mail sturen is ook mogelijk. De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk LIVA zien je graag tegemoet!

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling