Verloskundige Voorschoten | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Voorschoten

Verloskundige in Voorschoten

Wil je graag de zorg en begeleiding van een verloskundige in Voorschoten inschakelen voor bij je zwangerschap? Dan staat LIVA de geboortezorg expert voor je klaar (voorheen bekend als verloskundigenpraktijk Liva). Onze verloskundigen in Voorschoten adviseren vrouwen met een kinderwens, begeleiden vrouwen tijdens hun zwangerschap en bieden achteraf ook nazorg. Daarbij wordt altijd uitgegaan van jouw eigen kracht. Door jou te laten putten uit de kracht die je zelf hebt, zorgen we samen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor een veilig begin van het leven van jouw zoontje of dochtertje. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op door te bellen naar 071-5622264.

Hoe kan een verloskundige te Voorschoten je begeleiden?

Stel jij en je partner hebben besloten dat jullie aan kinderen willen beginnen. Een verloskundige in Voorschoten kan je dan kinderwensconsult bieden en je adviseren over gezond zwanger worden. Als je in verwachting bent kunnen we vervolgens diverse controles voor je uitvoeren, echo’s laten maken en onderzoeken voor je doen. Ook kunnen onze verloskundigen te Voorschoten je bijvoorbeeld adviseren over een gezonde levensstijl en voedingspatroon. De 7 dagen na je bevalling (of langer mocht dat nodig blijken) kunnen onze verloskundigen te Voorschoten je vervolgens nog bijstaan in de kraamtijd met diverse controles en adviezen. Onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten biedt dus daadwerkelijk complete zorg!

Over onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten

Voor onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten is niets zo belangrijk als de kwaliteit van de zorg die we aanbieden. Om die kwaliteit te waarborgen staan al onze verloskundigen te Voorschoten ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen dat door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is opgesteld. Daarmee voldoen we aan verschillende kwaliteitseisen, werken we volgens de normen en richtlijnen van de beroepsgroep en zorgen we dat we altijd bijgeschoold blijven. Verloskundigenpraktijk Liva heeft naast een verloskundigenpraktijk in Voorschoten ook vestigingen in Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg (Zuid-Holland) en Zoeterwoude.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk te Voorschoten om meer te weten te komen? Dan kun je bellen naar 071-5622264. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur. Op andere momenten kun je ons ook een e-mail sturen.

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling