Verloskundige Valkenburg (Z-H) | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Valkenburg

Verloskundige in Valkenburg (Zuid-Holland) gezocht?

Ben je op zoek naar een verloskundige in het dorp Valkenburg in de provincie Zuid-Holland? Niet te verwarren met de bekende stad en gemeente in Limburg. LIVA de geboortezorg expert heet u van harte welkom. Wij zijn een verloskundigepraktijk te Valkenburg. In onze praktijk begeleiden we vrouwen die een kinderwens hebben of die al zwanger zijn. Daarnaast bieden we professionele zorg bij de bevalling en de kraamtijd.

Samenwerken aan een veilig begin van jullie baby

Als verloskundige te Valkenburg gaan we uit van jouw kracht. Doordat wij professioneel te werk gaan, betrouwbaar zijn en vol passie zitten, kunnen we met elkaar werken aan een veilig begin van een nieuw leven. Immers: het draait allemaal om jullie baby.

Compleet verloskundigepraktijk in Valkenburg

Verloskundigenpraktijk Liva is een zeer complete verloskundigepraktijk te Valkenburg. Bij ons kun je terecht voor complete zorg. Wij bieden namelijk alle soorten diensten op het gebied van verloskunde aan en begeleiden zwangere vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Jouw verloskundige te Valkenburg past de zorg die zij geeft aan op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Zwanger worden met behulp van een verloskundige in Valkenburg

Wil je graag kinderen? Dan kunnen we als verloskundige in Valkenburg de kinderwens met je doornemen en je goed voorbereiden op de zwangerschap en bevalling. Als het moment eenmaal daar is en je bent zwanger, ben je helemaal klaar voor het moederschap! Het kinderwensspreekuur is op ons verloskundigenpraktijk te Valkenburg.

Van zwangerschap naar bevalling en kraamtijd

Zit je al in je zwangerschap? Door middel van testen en adviezen begeleiden we je tijdens je gehele zwangerschap. Ook het verloop van de bevalling zelf bespreken we met je. Om de zorg van onze verloskundigepraktijk te Valkenburg compleet te maken, bieden we ook zorg aan in de kraamtijd. Wat valt er onder de kraamtijd? De verloskundige doet de nacontrole (ongeveer 6 weken na je bevalling), de kraamzorg, de hielprik en de gehoortest.

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling