Verloskundige Rijnsburg | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Rijnsburg

Verloskundige in Rijnsburg gezocht?

Ben je op zoek naar een verloskundige in Rijnsburg? Maak dan kennis met LIVA de geboortezorg expert. Onze verloskundigen houden van hun werk. Je kan ons volledig vertrouwen. Wij staan in dienst van jou, jouw partner en jullie ongeboren baby. Wij hanteren een persoonlijke benadering en willen je graag bij alles helpen.

Compleet verloskundigenpraktijk in Rijnsburg

In onze verloskundigepraktijk in Rijnsburg kunnen we je met alles helpen op het gebied van verloskunde. Onze verloskundige in Rijnsburg geeft namelijk zorg en begeleiding aan vrouwen die graag zwanger willen worden, aan vrouwen die al in hun zwangerschapsperiode zitten en aan vrouwen die net bevallen zijn. Oftewel: wij bieden complete zorg voor elke aanstaande moeder in Rijnsburg.

Wij staan voor je klaar bij een kinderwens

Ook als je een kinderwens hebt, staat ons verloskundigepraktijk in Rijnsburg voor je klaar. Samen met je verloskundige in Rijnsburg bereid je jezelf goed voor op de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kunnen we verschillende testen voor je uitvoeren en over zaken adviseren. Eenmaal bevallen kan onze verloskundigenpraktijk je ook bijstaan tijdens de kraamperiode.

Geregistreerde verloskundige in Rijnsburg

LIVA de geboortezorg expert heeft naast een verloskundigenpraktijk in Rijnsburg ook locaties in Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar en Valkenburg (Zuid-Holland). Omdat we je de beste zorg willen aanbieden en kwaliteit boven alles stellen, zijn al onze verloskundigen in Rijnsburg geregistreerd.

Omdat we geregistreerd staan in het kwaliteitsregister voor verloskundigen voldoen we aan alle kwaliteitseisen die de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) aan verloskundigen stelt.

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling