Verloskundige Katwijk | LIVA Geboortezorg

Verloskundige in Katwijk

Jouw verloskundige in Katwijk

Zoek je een verloskundige in Katwijk? Dan heten we je van harte welkom bij LIVA de geboortezorg expert (voorheen bekend als Verloskundigenpraktijk Liva). Moeder worden is altijd speciaal, of het nou voor de eerste keer is of de derde keer. Bij onze verloskundigepraktijk in Katwijk kun je altijd terecht voor vragen en informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Passievol verloskundigenpraktijk in Katwijk

Wij staan bekend als professioneel en betrouwbaar verloskundigepraktijk in Katwijk. Onze verloskundigen gaan altijd uit van jouw kracht. Wij hebben veel passie voor ons vak, daarom kunnen wij samen met jullie als team samenwerken aan een veilig begin van jullie kleine wondertje.

Kinderwens doornemen

Verloskundigenpraktijk Liva in de buurt van Katwijk is een complete praktijk. Je kunt namelijk niet alleen bij ons terecht als je zwanger bent en ter controle bij ons langs komt, maar ook als je een kinderwens hebt. Als je een kinderwens hebt, kan de verloskundige in Katwijk de wens met je doornemen en je voorbereiden op een eventuele zwangerschap.


Ben je al zwanger? Dan kom je bij ons verloskundigepraktijk in Katwijk langs voor de controle echo’s en allerlei testen. Ook na de bevalling blijven we met elkaar in contact, mocht die wens er zijn.

Verloskundigepraktijk in Katwijk met meerdere locaties

Verloskundigenpraktijk Liva is een praktijk met meerdere locaties. Vrouwen die in de omgeving van Katwijk wonen, kunnen bij ons terecht in Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Alle verloskundigen van onze praktijk staan dan ook geregistreerd in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit houdt simpelweg in dat wij voldoen aan de eisen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Investeren in de volgende verloskundige in Katwijk

Naast zorg, vinden wij opleiding ook van belang. We vinden het heel erg belangrijk om in onze toekomstige collega’s te investeren. Daarom werken we samen met de Verloskunde Academie Rotterdam en de Verloskunde Academie Amsterdam.

Wij vinden het fijn om samen te werken met onze toekomstige collega’s. Maar ook zwangere vrouwen die onder onze begeleiding staan, waarderen de extra zorg die ze ontvangen van een verloskundige in opleiding in Katwijk.

Veelgestelde vragen Verloskunde

In welke regio is LIVA de geboortezorg expert werkzaam voor verloskundige zorg?

LIVA de geboortezorg expert is werkzaam (verloskundige zorg) in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik mij direct aanmelden

Direct aanmelden kan via onze website op de pagina verloskunde - aanmelden.
Je kunt je aanmelden voor:
- Zorg bij zwangerschap en bevalling
- Zorg bij kraambed

Voor alle overige vragen kun je het contactformulier op onze website invullen of van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Hoe kan ik de verloskundige van LIVA bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

- Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-562 2264

- Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

- Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer 071-204 0467

Waarom kiezen voor verloskundige zorg van LIVA de geboortezorg expert?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen
✔ Expert in badbevallingen
✔ Eigen cursus over bevallen
✔ Vrouwencoaching beschikbaar
✔ Expert in bevallen na een vorige traumatische bevalling