LIVA de geboortezorg expert

LIVA echoscopistes

Echoscopistes

Suzanne Minks | echoscopiste

Ik ben Suzanne Minks. Samen met mijn man heb ik een dochter en een zoon. Beiden zijn fijn thuis via een badbevalling ter wereld gekomen met hulp van de verloskundigen van Liva.

Als pretechoscopiste vind ik het prachtig om jullie je ongeboren kindje te kunnen laten zien. Een mooie manier deze gebeurtenis bewust te beleven en hier een tastbare herinnering aan over te houden!

Naast de echoscopie ben ik werkzaam als fotograaf, waarmee ik ook de bijzondere momenten in het leven vastleg. Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.oreadefotografie.nl

Ik verwelkom jullie graag om een bezoekje te brengen aan één van onze twee locaties om een leuke pretecho te komen doen! Tot dan!

Patricia Cohen | echoscopiste

Mijn naam is Patricia Cohen
Ik woon in Rijnsburg  met mijn man en 2 jongens. Al sinds ik klaar was met de opleiding tot doktersassistente wist ik dat ik heel graag met zwangeren wilde werken. Na 2 X uitgeloot te zijn voor de verloskundigen opleiding ben ik ik gaan zoeken naar een alternatief en een heel goed alternatief is echo’s maken.  Ik vind het elke echo weer prachtig om op deze manier naar de nog ongeboren kindjes te kijken. Heel bijzonder om dit samen met de aanstaande ouders te mogen meemaken. Naast de ervaring die ik heb opgedaan in het Leyenburgh ziekenhuis heb ik 11 jaar pretecho’s gemaakt in Leiden en Delft.

Naast het maken van echo’s  voor Liva Echopraktijk ben ik werkzaam als assistente in een Verloskundigenpraktijk.
Ik ontmoet jullie graag in de gezellige praktijk in Voorschoten of Rijnsburg.

Hiske Veldman| echoscopiste & verpleegkundige

Mijn naam is Hiske Veldman. Met veel plezier werk ik bij Babysworld als echoscopiste.
Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt!
Het werken als echoscopiste combineer ik met werken als (kinder)verpleegkundige.
Ik zie hierdoor de kindjes VOOR en NA de geboorte, hoe leuk is dat!
Naast werken ben ik gezegend met een druk gezinsleven wat bestaat uit 2 dochters en een zoon.
Wie weet tot ziens!