LIVA de geboortezorg expert

LIVA echoscopistes

Echoscopistes

Jori van Zon - Vermeiden | Verloskundige & echoscopiste

Ik ben Jori, echoscopist en Verloskundige bij LIVA, getrouwd, moeder van een tweeling (6 jaar oud), en altijd in voor een gezellig kopje koffie. Ik zeg altijd: echoscopie is een uit de hand gelopen hobby van mij. 

Een echo geeft echt een extra dimensie aan de zwangerschap. Niet alleen voor de zwangere zelf maar ook haar partner en naasten.  Het is fijn om iemand die ongerust is geruststellen of juist uitgebreid de baby te bewonderen. Het mooiste van echo’s mogen maken is de emoties die erbij komen kijken. Ik vind het heel bijzonder dat ik daar onderdeel van mag zijn! Ik hoop je snel te ontmoeten. 

Liliane Lomartire | Verloskundige en echoscopiste

Ik ben Liliane Lomartire, woonachtig in Leidschendam samen met mijn vriend en onze hond Olaf. Met veel plezier werk ik als pretechoscopiste bij Liva. Iedere echo is uniek en om deze bijzondere beelden in een zwangerschap samen met de aanstaande ouders en eventuele andere betrokkenen te mogen beleven vind ik prachtig! Naast pretechoscopiste werk ik sinds 2015 ook als verloskundige en basisechoscopiste. Het vak verloskunde en alles dat daarbij komt kijken heeft mijn hart al op jonge leeftijd gestolen. Ik doe het dan ook iedere dag weer met ontzettend veel plezier en enthousiasme!

Graag tot snel in de echo praktijk!

Suzanne Minks | echoscopiste

Ik ben Suzanne Minks. Samen met mijn man heb ik een dochter en een zoon. Beiden zijn fijn thuis via een badbevalling ter wereld gekomen met hulp van de verloskundigen van Liva.

Als pretechoscopiste vind ik het prachtig om jullie je ongeboren kindje te kunnen laten zien. Een mooie manier deze gebeurtenis bewust te beleven en hier een tastbare herinnering aan over te houden!

Naast de echoscopie ben ik werkzaam als fotograaf, waarmee ik ook de bijzondere momenten in het leven vastleg. Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.oreadefotografie.nl

Ik verwelkom jullie graag om een bezoekje te brengen aan één van onze twee locaties om een leuke pretecho te komen doen! Tot dan!

Patricia Cohen | echoscopiste

Mijn naam is Patricia Cohen
Ik woon in Rijnsburg  met mijn man en 2 jongens. Al sinds ik klaar was met de opleiding tot doktersassistente wist ik dat ik heel graag met zwangeren wilde werken. Na 2 X uitgeloot te zijn voor de verloskundigen opleiding ben ik ik gaan zoeken naar een alternatief en een heel goed alternatief is echo’s maken.  Ik vind het elke echo weer prachtig om op deze manier naar de nog ongeboren kindjes te kijken. Heel bijzonder om dit samen met de aanstaande ouders te mogen meemaken. Naast de ervaring die ik heb opgedaan in het Leyenburgh ziekenhuis heb ik 11 jaar pretecho’s gemaakt in Leiden en Delft.

Naast het maken van echo’s  voor Liva Echopraktijk ben ik werkzaam als assistente in een Verloskundigenpraktijk.
Ik ontmoet jullie graag in de gezellige praktijk in Voorschoten of Rijnsburg.