LIVA de geboortezorg expert

LIVA assistentes

Assistentes

Jantine de Zwijger | Praktijkassistente

Ik ben Jantine, getrouwd met Jan en we hebben drie, inmiddels volwassen zonen. Sinds 1981 ben ik kraamverzorgster en ik heb zeven jaar volledig gewerkt. Na de komst van de eerste twee kinderen ben ik 50% gaan werken. Dat hield in: acht dagen (een volledige kraamtijd) werken en twee weken vrij. Sinds de komst van onze derde zoon werk ik alleen nog bij thuisbevallingen ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Toen de kinderen groot werden ben ik op zoek gegaan naar werk met regelmatige werktijden onder schooltijd. Zo ben ik in 2003 terecht gekomen bij Verloskundigenpraktijk Astarte, als praktijkassistente. Na de fusie met Verloskundigenpraktijk de Witte Uil, in 2010, werd ik assistent van Verloskundigenpraktijk Liva. Het contact met alle verloskundigen is prettig en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Leonie Duindam | Praktijkassistente

Mijn naam is Leonie Duindam en vanaf september 2020 werk ik als praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk Liva. Ik ben getrouwd en woonachtig in Den Haag (Leidschenveen). Hier woon ik met mijn man Jeroen en onze drie kids. Met 2 jongens (Casper 12, Fabian 5 jaar) en 1 dochter (Babette 9 jaar) is het bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel.
De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de reisbranche. Door een reorganisatie ben ik vorig jaar mijn baan kwijtgeraakt. Gelukkig probeer ik altijd alle kansen aan te grijpen en kan ik niet goed tegen stil zitten en ben ik al snel aan een nieuwe opleiding begonnen. In juli 2020 heb ik met trots mijn diploma voor medisch secretaresse behaald.
Ik vul mijn vrije tijd graag met mijn twee eigen bedrijven in kinderkleding en cosmetica. Gelukkig blijft er daarnaast ook nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen met mijn gezin en lekker te wandelen.
Op maandag en dinsdag ben ik van 08.00 tot 12.00 uur aanwezig op de praktijk en wie weet hebben we elkaar binnenkort aan de lijn.