Pretecho Wassenaar | LIVA Geboortezorg

Pretecho in Wassenaar laten maken

Pretecho in Wassenaar laten maken

Pretecho's bij Liva Geboortezorg in Wassenaar, een bijzonder moment voor jou, en je familie. Onze ervaren echoscopistes staan klaar om jou een professionele en unieke ervaring te bieden, waarbij je al vroeg een glimp kunt opvangen van je ongeboren kindje.

LIVA de geboortezorg expert werkt met ervaren echoscopistes die pretecho’s van hoge kwaliteit maken tegen scherpe tarieven. Deze prijs is inclusief foto’s. Wij hebben locaties in Wassenaar en omstreken. Graag zien we jou binnenkort langskomen. Maak daarom gerust online een afspraak.

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf de dag, het tijdstip en de locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen en scherpe foto’s. Mogelijkheid tot uitbreiden met extra’s zoals meer foto’s of een USB-stick.

Hoogwaardige echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door ervaren echoscopistes met liefde voor het vak.

Wat is een echo?

Met een echo wordt door middel van geluidsgolven iets in beeld gebracht. Deze techniek maakt gebruik van een echokop, ook wel een transducer genoemd. Hiermee worden geluidsgolven afgegeven, die zich door het lichaam verplaatsen. De weerkaatsingen in het lichaam van deze golven worden vervolgens in beeld omgezet.

Het laten maken van een echo is veilig, zonder enig risico en volledig pijnloos. Het is een leuke manier om tijdens de zwangerschap al wat van je kindje te kunnen zien.


Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet.

Pretecho maken bij LIVA

  • Hoogwaardige echo’s
  • Zeer ervaren echoscopistes
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Inclusief foto’s
  • Makkelijk zelf online een afspraak maken

Plan nu online een afspraak in. De dag, het tijdstip en de locatie bepaal je zelf. Eerst nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom een pretecho nabij Wassenaar

Bij Liva Geboortezorg begrijpen we dat een pretecho een speciaal moment is waarbij je een diepere band kunt opbouwen met je baby. Hoewel deze echo's niet bedoeld zijn voor medische onderzoeken, bieden ze wel de gelegenheid om je kindje te zien groeien en zich te ontwikkelen. Het is een moment van verwondering en vreugde, dat je kunt delen met je dierbaren.

Wat maakt Liva zo bijzonder?

Waarom kiezen voor Liva Geboortezorg? Wij streven naar uitmuntendheid en bieden hoogwaardige pretecho's tegen betaalbare tarieven. Onze echoscopistes zijn deskundige professionals die met zorg en precisie te werk gaan. Ze begeleiden je tijdens de pretecho en zorgen ervoor dat je duidelijke en gedetailleerde beelden krijgt van je kindje. Daarnaast ontvang je bij elke pretecho prachtige foto's om deze kostbare momenten voor altijd te koesteren.

Liva Geboortezorg verwelkomt je graag voor een pretecho in Wassenaar

Liva Geboortezorg verwelkomt je graag in onze moderne en comfortabele praktijkruimte in Wassenaar. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is bij het plannen van een pretecho. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig online een afspraak te maken op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. We streven ernaar om je een zorgeloze en professionele ervaring te bieden.

Maak een afspraak voor jouw pretecho nabij Wassenaar

Ontdek nu de wereld van pretecho's in Wassenaar bij Liva Geboortezorg. Maak direct online een afspraak en laat je betoveren door de liefde en emotie die je zult ervaren wanneer je je baby voor het eerst ziet. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Liva Geboortezorg, dé specialist in pretecho's in Wassenaar.