Pretecho Leiderdorp | LIVA Geboortezorg

Pretecho in Leiderdorp laten maken

Pretecho laten maken bij LIVA Geboortezorg

Wil je graag een pretecho in Leiderdorp laten maken? Dat kan bij LIVA de geboortezorg expert (voorheen bekend als Echopraktijk Liva) in Voorschoten en Rijnsburg. Wij zijn een professionele echopraktijk waar je terecht kunt voor een niet medische echo. Wij snappen volledig dat je het leuk vindt om jouw ongeboren baby te bewonderen. Daarom kun je bij ons gewoon een afspraak inplannen voor een pretecho.

Je kunt de pretecho inplannen als geslachtsbepalende echo maar wij kunnen ook een 3D of zelfs 4D echo voor je maken. Wij werken altijd met ervaren echoscopistes, die een echo van hoge kwaliteit kunnen maken. De prijs voor onze pretecho in Leiderdorp is altijd inclusief foto’s.

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf de dag, het tijdstip en de locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen en scherpe foto’s. Mogelijkheid tot uitbreiden met extra’s zoals meer foto’s of een USB-stick.

Hoogwaardige echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door ervaren echoscopistes met liefde voor het vak.

Wat houdt een pretecho in?

Een pretecho is een niet medische echo. Bij medische echo’s wordt er actief naar afwijkingen gezocht. Dit is bij een pretecho niet het geval. Je kunt jouw ongeboren baby bewonderen tijdens deze echo en je krijgt een uitleg over wat je precies ziet. Het hangt af van de duur van de zwangerschap, jouw postuur en de ligging van de baby, hoe scherp de beelden zijn. Daarnaast hebben ook de hoeveelheid vruchtwater en de ligging van de placenta effect op de scherpte van het beeld.

Tijdens de pretecho bewonder je je baby en krijg je uitleg over wat je ziet.

Hoe werkt een echo?

Bij een echo wordt er gebruik gemaakt van de echografie techniek. Deze techniek werkt door middel van geluidsgolven. Door middel van een tranducer, ook wel de ‘echokop’ genoemd, worden geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Doordat deze golven op diverse structuren weerkaatsen, ontstaat er een beeld als de golven terugkomen bij de transducer. Deze vertaalt de golven naar een beeld die je op het scherm ziet.

Diverse soorten echo’s

Wij bieden diverse soorten echo’s. Dit is een 2D, 3D of zelfs 4D echo. De 2D is een pretecho in zwart-wit beeld. Dit zijn altijd bewegende beelden. Als je kiest voor een 3D echo, worden er meerdere 2D echo’s gemaakt, waar een 3D stilstaand beeld van gemaakt wordt. Het maken van een 3D echo in beweging is een 4D echo. Je ziet dan ook de gelaatsuitdrukkingen van de baby.

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Wil je graag een pretecho van jouw baby laten maken? Plan dan direct een afspraak in zodat je jouw baby kunt bewonderen. Je krijgt altijd foto’s van de echo mee, voor het nagenieten. Maak gelijk een afspraak via onze website. Je kunt zelf een dag, tijdstip en locatie kiezen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail via mail@echopraktijkliva.nl of het online contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat kost een 2D echo?

Even een moment om rustig naar de baby te kijken. De echoscopiste laat ook het hartje van de baby horen. Inclusief 2 foto’s. De 2D echo kost €39.

Wat kost een 3D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 3D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 3D echo kost €109.

Wat kost een 4D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 4D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 4D echo kost €109.

Wat kost een geslachtsbepaling echo?

Een echo om te kijken of de baby een jongen of meisje is kan vanaf 14 weken. De echo kost €39 inclusief 2 foto's.