Pretecho Leiden | LIVA Geboortezorg

Pretecho in Leiden laten maken

Pretecho in Leiden e.o. laten maken

Wil jij een pretecho in Leiden of omgeving laten maken? LIVA de geboortezorg expert (voorheen bekend als Echopraktijk Liva) is dan dé plek voor jou. Wij maken pretecho’s (o.a. geslachtsbepaling en of 3D/4D echo) op een professionele manier. Zo’n echo is niet bedoeld om mogelijke afwijkingen te onderzoeken. Je laat deze echo maken omdat je dat leuk vindt en je jouw kindje graag wilt ontmoeten en leren kennen.

LIVA de geboortezorg expert werkt met ervaren echoscopistes die pretecho’s van hoge kwaliteit maken tegen scherpe tarieven. Deze prijs is inclusief foto’s. Wij hebben locaties in Voorschoten en Rijnsburg. Graag zien we jou binnenkort langskomen. Maak daarom gerust online een afspraak.

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf de dag, het tijdstip en de locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen en scherpe foto’s. Mogelijkheid tot uitbreiden met extra’s zoals meer foto’s of een USB-stick.

Hoogwaardige echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door ervaren echoscopistes met liefde voor het vak.

Wat is een echo?

Met een echo wordt door middel van geluidsgolven iets in beeld gebracht. Deze techniek maakt gebruik van een echokop, ook wel een transducer genoemd. Hiermee worden geluidsgolven afgegeven, die zich door het lichaam verplaatsen. De weerkaatsingen in het lichaam van deze golven worden vervolgens in beeld omgezet.

Het laten maken van een echo is veilig, zonder enig risico en volledig pijnloos. Het is een leuke manier om tijdens de zwangerschap al wat van je kindje te kunnen zien.


Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet.

Pretecho maken bij LIVA

  • Hoogwaardige echo’s
  • Zeer ervaren echoscopistes
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Inclusief foto’s
  • Makkelijk zelf online een afspraak maken

Plan nu online een afspraak in. De dag, het tijdstip en de locatie bepaal je zelf. Eerst nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.