Pretecho Katwijk | Ontdek Gelukkige Momenten | LIVA Geboortezorg
Pretecho Leiden

Pretecho Katwijk

Pretecho in regio Katwijk maken

Ben je op zoek naar een pretecho in Katwijk of omstreken? Bij LIVA, voorheen bekend als Echopraktijk Liva, staan we voor je klaar. Onze ervaren echoscopisten verzorgen professionele pretecho's, waaronder geslachtsbepaling. Deze pretecho's hebben niet als doel medische afwijkingen op te sporen. Ze bieden juist de kans om je kindje beter te leren kennen en bewonderen.

LIVA, de expert op het gebied van geboortezorg, werkt met ervaren echoscopisten die hoogwaardige pretecho's aanbieden tegen scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief foto's. Onze locaties bevinden zich in zowel Voorschoten als Rijnsburg, dichtbij Katwijk. We zien ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen. Aarzel dus niet om eenvoudig online een afspraak te maken voor jouw pretecho Katwijk.

Zelf afspraak maken

Plan nu direct online jouw afspraak in! Kies zelf de dag, het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomen.

Goede prijs

Aantrekkelijke tarieven en heldere foto's. Optie om uit te breiden met extra's zoals extra foto's of een USB-stick.

Hoogwaardige echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door ervaren echoscopistes met liefde voor het vak.

Pretecho maken bij LIVA

  • Hoogwaardige echo’s
  • Zeer ervaren echoscopistes
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Inclusief foto’s
  • Makkelijk zelf online een afspraak maken

LIVA is jouw expert op gebied van geboortezorg. Kom dus snel langs bij de echopraktijk Katwijk door je afspraak eenvoudig online in te plannen.Jij kiest de dag, het tijdstip en de locatie.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Contact

Wat is een echo?

Met behulp van geluidsgolven wordt er via een echo iets visueel gemaakt. Deze techniek maakt gebruik van een echokop, ook bekend als een transducer. Hiermee worden geluidsgolven uitgezonden, die door het lichaam bewegen. De terugkaatsingen van deze golven in het lichaam worden vervolgens omgezet in beelden.

Het laten uitvoeren van een echo is volledig veilig, zonder enig risico en absoluut pijnloos. Het is een prachtige manier om tijdens de zwangerschap alvast een glimp van je kindje op te vangen.

Tijdens de pretecho kun je je kindje bewonderen en krijg je uitleg over wat er te zien is.