LIVA verloskunde
Bel bij spoed & bevalling: 071-204 0467
onbedoeld zwanger

Onbedoeld zwanger?

Je staat er niet alleen voor!

Onbedoeld zwanger? Wat nu? 


1 op de 5 vrouwen krijgt tijdens haar leven te maken met een onbedoelde zwangerschap. Als je onbedoeld zwanger bent, heb je misschien behoefte om te praten met iemand die onbevooroordeeld samen met jou alles op een rijtje kan zetten. En met wie je je twijfels kunt bespreken. Je maakt uiteindelijk zelf een besluit welke keuze voor jou op dit moment in je leven het beste past.


- Je kunt betrouwbare informatie vinden op www.infopuntonbedoeldzwanger.nl en dit is 24/7 telefonisch en via chat beschikbaar.
- Je kunt een gesprek aanvragen bij onze praktijk met één van de verloskundigen via  https://livageboortezorg.nl/contact/ 
- Je kunt een (gratis) gesprek aanvragen met een gespecialiseerde keuzehulpverlener bij jou in de buurt, via 0800 – 6160. Indien je een partner hebt, is hij van harte welkom om mee op gesprek te gaan.
- Je kunt in de (gratis) online omgeving ‘Zwanger, wat nu?’ zelfstandig keuze-oefeningen maken. Het bevat informatie en oefeningen die je kunnen helpen om tot een weloverwogen besluit te komen