Voor vrouwen die hulp nodig hebben in hun zwangerschap of bevalling
coaching voor zwangerschap

Daar was het dan, het streepje op de zwangerschapstest..

Een moment waar je zo naar uitkeek, maar ook super spannend.

Misschien omdat je een miskraam gehad hebt of juist wel omdat het snel gelukt is.

Waar iedereen in je omgeving spontaan op de roze wolk zit, bekruipt jou soms het gevoel van twijfel. Wil je dit eigenlijk echt wel? Wat betekent het hebben van een eigen kind voor jezelf en jullie relatie? Of is de gedachte aan die bevalling iets waar je wakker van ligt?

Weet dat veel vrouwen hiermee worstelen, het is niet alleen maar die roze wolk.

Je staat niet alleen!


Hoe zou je het vinden als die gedachtes niet de overhand zouden hebben. Dat je snapt waar je gevoel vandaan komt. Dat je weet hoe je met deze gevoelens om kan gaan. Dat je met vertrouwen je bevalling tegemoet ziet?
vrouwencoaching

Dit is mogelijk als jij de keuze maakt om in jouzelf te investeren en dit traject gaat volgen.  Na een kennismakingsgesprek, gaan we in het intakegesprek op zoek naar de dingen waar jij tegenaan loopt, waar je hulp nodig hebt, wat je wil bereiken en wanneer het traject voor jou geslaagd is. Vervolgens gaan we tijdens twee sessies van een uur samen aan de slag. Als het nodig is, kunnen we meer vervolgsessies afspreken als je daar nog behoefte aan hebt. De sessies vinden plaats op onze praktijklocaties in Voorschoten of Rijnsburg.

Aan het einde van het traject met Renate of Erna,                      sta jij weer in jouw eigen kracht en durf jij weer te kijken naar de toekomst.
vrouwencoach
€ 329,-

Coachingstraject 

Dit traject bestaat uit een intake en 2 vervolgsessies van een uur. Er is geen wachtlijst dus jij kan snel starten met jouw traject. De investering voor dit traject is €329. Het is mogelijk om in 2 termijnen van €165 te betalen.

Je krijgt tijdens dit hele traject 1 op 1 coaching door één van onze gediplomeerde vrouwencoaches. Persoonlijk contact en een laagdrempelige sfeer zijn voor Erna en Renate belangrijk en dat gevoel geven zij jou graag. Het traject wordt helemaal op jouw situatie, vragen en wensen aangepast.

Als je geen idee hebt wat je vragen of wensen zijn: geen zorgen! Onze coaches staan voor jouw klaar om je hiermee te helpen.

Gratis! 

Vrijblijvend gesprek 

Wil jij graag eerst kennis maken met een van onze vrouwencoaches, dat kan! In het gesprek kan jij ervaren of er een klik is en helpt Erna of Renate jou met het duidelijk krijgen van jouw hulpvraag. Zo kan zij een passend voorstel doen over de begeleiding. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en er is ruimte voor vragen. Dus voelt het voor jou niet als de juiste tijd, dan zit je nergens aan vast. 

Onze ervaring is dat vrouwen dit gesprek altijd als heel prettig ervaren omdat het laagdrempelig is en je duidelijk weet wat jij kan verwachten van een traject. 


Vul het aanvraagformulier in en wij zien of spreken jou snel Lees hier wat anderen hebben ervaren:

"Vertrouwen gegeven"

De sessies hebben mij geholpen om de vorige bevalling te verwerken en vertrouwen gegeven richting deze bevalling.


Het was echt een aanvulling op de gesprekken met de verloskundige en gynaecoloog.

Het heeft mij vertrouwen gegeven dat ik er alles aan heb gedaan om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de komende bevalling.

Hannah

"Het voelde niet als coaching maar een fijn gesprek"
Ik kreeg de mogelijkheid om mijzelf beter te gaan begrijpen. We zijn tot de kern van het 'probleem' gekomen zonder dat hier een veroordeling of verwijt uit is gekomen. 


Je was betrokken, flexibel en deskundig. Het was heel fijn dat je ondanks het stukje vrouwen coaching verder kijkt dan alleen de vrouw. 

Emma

Veelgestelde vragen coaching

Hoe lang moet ik wachten voordat ik kan beginnen met het traject?

Zodra jij je hebt aangemeld nemen wij z.s.m contact met jouw op. Dan plannen wij gelijk het eerste gesprek. Je kan dan binnen een paar dagen terecht.

Wat als ik na het traject voel dat ik nog meer coaching nodig heb?

Na het traject kijkt onze coach samen met jouw wat je nog nodig hebt. Jullie stemmen dan samen af hoeveel gesprekken dit nog zijn.

Krijg ik dit vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee onze coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn er werkgevers die dit traject vergoeden