vrouwencoaching voor moeders
kinderwens coaching

In je vrije moment scroll je door social media en word je overspoeld door allerlei ideale gezinsplaatjes..

De meest perfecte zwangerschapsaankondigingen, hysterische gender reveal partys, stralende kinderen en lachende gezichten. 

Je legt je telefoon naast je neer en kijkt om je heen en ziet dat jouw wereld er toch echt anders uitziet. Een zwangerschap die maar niet wil lukken, chaos in je huishouden met of zonder kinderen en een to-do-list waar geen einde aan komt. 

We weten allemaal dat de plaatsjes die je ziet op social media vooral de leuke momenten zijn en dat iedereen ook de andere kant kent (al laten we die liever niet zien).
Maar wat als jij echt last hebt van jouw werkelijkheid? Wat als je echt dingen zou kunnen veranderen en het geluk en de rust weer vindt in jouw echte wereld? Dat je je niet meer schuldig voelt en de vrouw kan zijn die je voor ogen had, vol energie?

Dit is mogelijk als je dit (wens) moeder traject volgt. Dit traject is persoonlijk en op maat gemaakt. Na het kennismakingsgesprek met Renate of Erna, kijken we tijdens de intake met je mee waar je behoeftes liggen. 

Wat wil jij graag bereiken en wanneer is het voor jou geslaagd. We gaan hiermee aan de slag tijdens de vervolgsessies.Het vervolg bestaat uit twee coach sessies van een uur. Desgewenst kunnen er meer sessies gepland worden.
€ 329,-

Coachingstraject 

Aan het einde van het traject heb je balans gevonden. Je weet waar je valkuilen liggen en wat je blij maakt. Je hebt weer meer energie om leuke dingen te doen. Jij bent weer de vrouw die jij wil zijn. 


De investering voor dit traject is €329. Het is mogelijk om in 2 termijnen van €165 te betalen. 


Je krijgt tijdens dit hele traject 1 op 1 coaching door één van onze gediplomeerde vrouwencoaches. Het traject wordt helemaal op jouw situatie, vragen en wensen aangepast. Als je geen idee hebt wat je vragen of wensen zijn: geen zorgen! Onze coaches staan voor jouw klaar om je hiermee te helpen.

€ 329,-

Kennismakingsgesprek 

Wil jij graag eerst kennis maken met een van onze vrouwencoaches, dat kan! In het gesprek kan jij ervaren of er een klik is en helpt Erna of Renate jou met het duidelijk krijgen van jouw hulpvraag. Zo kan zij een passend voorstel doen over de begeleiding. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en er is ruimte voor vragen. Dus voelt het voor jou niet als de juiste tijd, dan zit je nergens aan vast. 

Onze ervaring is dat vrouwen dit gesprek altijd als heel prettig ervaren omdat het laagdrempelig is en je duidelijk weet wat jij kan verwachten van een traject. 


Vul het aanvraagformulier in en wij zien of spreken jou snel 

Dit is wat jij eruit kan halen

"Vertrouwen gegeven"

Ik had gehoopt inzicht te krijgen in mijn rol als moeder, maar Erna heeft naar me gekeken als mens, als onderdeel van mijn gezin en met die brede blik meer gedaan dan ik had gehoopt.

Het heeft me weer prioritering in mijn denken gegeven, durf om lastige vraagstukken onder ogen te komen. Vertrouwen in dat ik een goede moeder ben, geruststelling dat ik niet de enige ben die het moeilijk heeft met de zorg voor twee jonge kindjes.

Floor 

Veelgestelde vragen coaching

Hoe lang moet ik wachten voordat ik kan beginnen met het traject?

Zodra jij je hebt aangemeld nemen wij z.s.m contact met jouw op. Dan plannen wij gelijk het eerste gesprek. Je kan dan binnen een paar dagen terecht.

Wat als ik na het traject voel dat ik nog meer coaching nodig heb?

Na het traject kijkt onze coach samen met jouw wat je nog nodig hebt. Jullie stemmen dan samen af hoeveel gesprekken dit nog zijn.

Krijg ik dit vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee onze coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn er werkgevers die dit traject vergoeden