Bevalplan maken? Onze cursus leert het je! | LIVA Geboortezorg

Bevalplan maken met hulp van onze specialisten

Een praktiserende verloskundige

De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven door een verloskundige die wekelijks bevallingen begeleid waardoor alles wat je leert is gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring. 

Online en 24/7 beschikbaar

De hele cursus volg je online via een app of website. Je kiest zelf wanneer je welke module volgt. Super handig als je het druk hebt!

Vergoeding zorgverzekeraar

De cursus wordt gegeven door een geregistreerde verloskundige waardoor hij deels vergoed wordt als je aanvullend verzekerd bent.

Maandelijks een Q&A sessie

Er is elke maand een online Q&A sessie. Tijdens deze online bijeenkomst kan je al je vragen stellen aan onze geboortezorg expert. 

Liva's Rol in Geboortezorg

Als expert in geboortezorg heeft Liva zich gevestigd als een betrouwbare partner voor vrouwen die op zoek zijn naar deskundige begeleiding tijdens hun zwangerschap en bevalling. Hun aanpak is holistisch, waarbij ze zowel fysieke als emotionele ondersteuning bieden.

Tijdens onze beval cursus maak je een bevalplan

  • Je hebt vertrouwen in jouw bevalling.
  • Je bent super goed voorbereid op wat er gaat komen.
  • Je herkent het begin van de bevalling.
  • Je voelt gezonde spanning als je aan de bevalling denkt.
  • Je weet wat je kan doen tegen de weeënpijn. 
  • Je geboortepartner is betrokken.
  • Je kan met een onverwachte situatie tijdens jouw bevalling omgaan.
  • Je weet hoe jij jouw bevalwensen bespreekbaar maakt.

Voordelen van Liva's Bevalplan

Voorbereiding op de Bevalling

Met het bevalplan van Liva worden moeders niet alleen geïnformeerd over wat ze kunnen verwachten, maar krijgen ze ook tools en technieken aangereikt om met de uitdagingen van de bevalling om te gaan.

Ondersteuning Tijdens de Zwangerschap

Vanaf het moment van conceptie tot aan de bevalling biedt Liva continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat moeders zoals jij zich comfortabel en voorbereid voelen. Alles om te helpen tijdens de zwangerschap

Persoonlijke Begeleiding Tijdens en na zwangerschap

Elke vrouw is uniek, en daarom zorgt Liva Geboortezorg ervoor dat elk bevalplan persoonlijk en afgestemd is op de individuele behoeften van de moeder. Alles om ervoor te zorgen dat de zwangerschap goed verloopt.

Wat is een Bevalplan?

Een bevalplan is een document waarin de wensen en voorkeuren van een aanstaande moeder met betrekking tot haar bevalling worden vastgelegd. Dit kan variëren van de keuze voor pijnbestrijding tot aan wie er bij de bevalling aanwezig zal zijn.

Belang van een Goed Bevalplan

Het hebben van een gedetailleerd bevalplan kan helpen om onzekerheden weg te nemen en zorgt voor een soepeler bevallingsproces.

Hoe Liva's Bevalplan Verschilt

Wat Liva's bevalplan onderscheidt, is de persoonlijke touch. Elk plan is op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke behoeften en wensen van de moeder.

Het Bevalplan van Liva

Het bevalplan is een cruciaal onderdeel van de diensten die Liva biedt. Dit plan is zorgvuldig ontworpen om aanstaande moeders te begeleiden en te ondersteunen.

Waarom Kiezen voor Liva?

Het kiezen van Liva betekent kiezen voor kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht. Of je nu een eerste keer moeder wordt of al ervaring hebt, Liva staat voor je klaar om je te begeleiden op deze bijzondere reis.